Petra de Groot

Sinds 2011 ben ik met plezier werkzaam bij de praktijk van Wendy Schreuder, op de locatie aan de Spoorlaan en de Rembrandtsingel. In het vierde jaar van mijn opleiding heb ik al stage gelopen bij Wendy, zij heeft mij het vak geleerd. In de jaren daarna heb ik veel patiënten gezien en veel ervaring opgedaan.

Het geeft mij energie om mensen te begeleiden naar hun doel waarbij ik geen grote doelen maar kleine haalbare doelen voor een zo goed mogelijk en blijvend resultaat stel.

De mensen die ik behandel komen met diverse vragen of problemen. De uitdaging is om iedereen een passend advies te geven en die uitdaging past bij mij. De oplossing is niet altijd in één consult gevonden, soms is het een puzzel, met geduld lukt het vaak wel. Aanpassingen in eet- en leefgewoontes zijn niet voor iedereen makkelijk, maar ook kleine aanpassingen kunnen soms al veel resultaat geven.

In mijn vrije tijd ga ik onder andere graag sporten, wandelen, naar de dierentuin en uit eten. In 2013 ben ik moeder geworden van een dochter, waardoor ik veel geleerd heb met betrekking tot voeding bij kinderen.

Email: petra.de.groot@dietistecapelle.nl