Donald Malestein


 

In 2021 ben ik begonnen met werken bij de praktijk van Wendy Schreuder. Ik werk op de twee locaties in Schollevaar.

Mijn doel van de behandeling is simpel; ik wil het mogelijk maken dat iedereen die dat wil gezonder kan eten zonder dat daar het hele leven voor op zijn kop gezet moet worden. Je ziet te vaak op het internet hele strenge diëten voorbij komen terwijl dit helemaal niet hoeft. Sterker nog, vaak zijn een paar kleine aanpassingen meer dan genoeg. Geen jo-jo dieet, maar echt maatwerk wat voor gezond resultaat zorgt, ook op lange termijn.

Ik vind het belangrijk om naast voeding naar de gehele leefstijl te kijken, daarom heb ik mij naast reguliere diëtetiek ook gespecialiseerd tot leefstijlcoach. Voeding, beweging, slaap, stress, motivatie en gedragsverandering; al deze pijlers komen in mijn behandeling van het ziektebeeld en/of de klachten aan bod.

In mijn vrije tijd ben ik vaak in de sportschool te vinden en heb ik een enorme interesse ontwikkeld voor het veranderen van de lichaamssamenstelling. Twee mensen die hetzelfde wegen kunnen er aan de buitenkant heel anders uit zien. Dus mocht jij naast gezondheidsdoelen ook fitnessdoelen hebben, dan kan ik je er goed bij helpen!

E-mailadres: donald.malestein@dietistecapelle.nl